Standard.al

Video/ Përleshje dhe dhunë. Po ndodh në Fakultetin e Inxhinierisë

0

Studentët vazhdojnë të ngujuar deri në plotësimin e kërkesave. Në fakultetin e Fakultetin e Inxhinierisë së ndërtimit studentët përballen me dhunën e policisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.