Standard.al

Me firmë/ 21 pedagogë dënojnë dhunën e policisë mbi studentët!

0

Një grup prej 21 pedagogësh dënojnë me forcë ndërhyrjen e policisë në ambientet në Fakultetin e Ekonomisë dhe ushtrimin e dhunës ndaj studentëve.

Pedagogët thonë se “jemi pro arsimit cilësor dhe kërkesave për të përmirësuar aktivitetin akademik si dhe për gjetjen e një platforme të përshtatshme për arritjen e këtij objektivi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.