Standard.al

Duam Bukë. Protesta nga studentët e Fakultetit të Arkitekturës…

0

Studentët e Fakultetit të Arkitekturës vazhdojnë të jenë të ngujuar në ambientet e shkollës.

Studentët shprehen se rojet nuk i lejojnë të dalin për të marrë edhe ushqimin, madje atyre i kanë marrë edhe telefonat gjatë filmimeve.

Siç duken në këtë video studentët thonë se “duan ushqim”. Ndërkohë ka pasur edhe një konfrontim mes studentëve që janë të ngujuar dhe përgjegjësit të rojes së sigurisë private.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.