Standard.al

Avokati Goxhaj: Edi ka 24 orë që ka hequr dorë nga Cakaj…

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka ironizuar kryeministrin në reagimin e tij  në facebook.

EDI KA 24 ORË ORË QË KA HEQUR DORË NGA CAKAJ!
Madje dhe çertifikatën e tij të sigurisë e ka shpall të pavlefshme por arsyeja teknike dhe proçeduriale që nuk e thotë kush është Soros:
Aryseja pse Gentian Cakaj nuk ka çertifikatë sigurie është se DSIK ishte e detyruar sipas ligjit ti drejtohej zyrtarisht Hungarisë anëtare e NATOs për bursën e tij të Soros në Universitetin e Soros CEU që Hungaria e ka shpall si qendër diversioni dhe konspiracioni kundër vendeve dhe kombeve të NATOs 
Çertifikata që ka marrë nuk ka më asnjë vlerë dhe është automatikisht “E PAVLEFSHME ADMINISTRATIVISHT”!
Halli më i madh që ka sot Edi është reagimi i NATOs ndaj të gjitha çertifikatave të Sigurisë këto 5 vjet ndaj i duhet ta trajtojë pajisjen e Gent Cakaj me certifikatë brenda 24 orësh si një aksident administrativ për të mbuluar zullumin e madh 5 vjeçar!!!

Fotografia e Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.