Standard.al

Ngjarje e rëndë/ Dalin për gjueti, vret aksidentalisht të birin 18-vjeçar…

0

Një gjuetar nga Rusia, ka vrarë aksidentalisht djalin e tij 18-vjeçar. Baba e bir kishin dalë për gjueti në pyll, por në një moment i ati e ka qëlluar aksidentalisht djalin pasi e ngatërroi me një dre.

Ai u trondit kur e pa djalin e vet të shtrirë në tokë dhe të mbuluar nga gjaku.

18-vjeçari ndërroi menjëherë jetë. Babai është dërguar në burg për vrasjen, për shkak të neglizhencës dhe mund të dënohet me të paktën 2 vite burg.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.