Standard.al

E rëndë/ Ndahet nga jeta ish-portieri i Kombëtares…

0

Ka ndërruar jetë në moshën 78-vjeçare, pas një sëmundjeje të rëndë, ish-portieri i Kombëtares së futbollit, Mikel Janku. Një emër i njohur jo vetëm në sport, por edhe në gazetari. Pilot në rininë e tij, më pas portier i Partizanit në vitet ’60-’70 dhe gjithashtu portier i Kombëtares.

Për shumë vite Mikel Janku i është përkushtuar gazetarisë sportive. Për gati 15 vite ai ka kontribuuar si zëvendëskryeredaktor në gazetën “Sport Ekspres”. Gjithashtu, ka kontribuuar si komentator dhe opinionist në RTSH. Një jetë e lidhur me sportin, në fushë fillimisht dhe pastaj në zyrë, një figurë e respektuar në gjithë opinionin sportiv në Shqipëri dhe jo vetëm. Lamtumirë Mikel Janku!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.