Standard.al

Fyerjet e kryeministrit skanë fund. Përgjigja që i jep studentit për ish-burrin e Lindës…

0

Mllefi që shkarkoi Kryeministri Rama teksa foli për luftën e zjarrit që kishtë shkëmbyer me studentët një natë më parë e paska pasur pikërisht pasi u prek ai vetë, përkatësisht nga gruaja, Linda. Shumë prej tyre i kërkonin atij zgjidhje e kërkesave të tyre, ndërkohë që njëri e ka pyetur dhe sesi do të bëhet me Thanas Xhillarin, ish burri i Linda Ramës, që sipas tij merr 600 euro për provim.

Ndërkohë që kryeministri i shkruan studentit se unë ju përgjigjem vetëm njerëzve jo materieve bilogjike të degraduara, duke mos i kthyer një përgjigje konkrete. Studenti: Përshëndetje zoti Rama, po me Thanas Xhillarin te FSHN si i bëhet që kërkon 600 Euro për provim? Të lutem kthe një përgjigje!

Edi Rama: Unë këtu ju përgjigjem njerëzve jo materieve bilogjike të degraduara. Dhe lutem për prindërit e tu që të kanë çuar në shkollë e ua ke kthye investimin në biodegradim. Sms-të që studentët kanë dërguar janë bërë publike nga faqja Universiteti Info.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.