Standard.al

Befasuese. Për bosët e mafies së bixhozit, Olsit dhe Dakos ligji nuk ekziston!

0

Ish kryeministri Sali Berisha, në rrjetin social facebook, ka publikuar një foto nga denoncuesi dixhital, për funksionimin e basteve.

Nga Sali Berisha

Per Boset e mafies se bixhozit Olsi/Gjushi ligji nuk ekziston!

Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot te qytetarit dixhital. sb

Prsh Doktor! Ore po kjo kompania e Olsit dhe e Dakos vazhdon pune akoma ! Apo si ngacmojme familjaret e atij te gjatit ne! Se ne te tjeret qe mbanim familjen me buke le te rime pa pune tani. Ja dhe sot pranojne baste tek kompania e Olsit dhe Dakos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.