Standard.al

Urimi Petrit Vasilit: Gëzimi dhe drita duhet të jetë dimensionet e atdheut tonë

0

Gezuar 2019 të dashur miq !

Pas shumë e shumë diteve te trishtuara,te varfera,te skamura,qe vetem pushtetet e nëmura dine t’i krijojne,të gjithë presim ditët e lumtura që i meritojmë ne 2019.

Do të bëjmë së bashku gjithshka që t’i kemi këto ditë,cdo mund e sakrificë vlen për to.

Gezimi dhe drita duhet te jete dimensionet e atdheut tone te mire.

2019 eshte viti i duhur per ta risjelle driten dhe shpresen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.