Standard.al

Nuk janë të rehatshme! Bota e modës i ka kthyer shpinën…

0

Le ta pranojmë, xhinset e ngushta pas trupit nuk janë edhe aq të rehatshme! Sigurisht që dukemi bukur dhe ekspozojmë linjat e trupit, por nga ana tjetër nuk ndihemi rehat. Ndoshta për këtë arsye, me kalimin e viteve bota e modës i ka kthyer shpinën!

Sensacioni i rradhës janë xhinset më të lirshme, që do të rikthehen fuqishëm përgjatë vitit 2019. Ky lloj xhinsi ‘vintage’ është kthyer në të preferuarin e vajzave anembanë, pasi jo vetëm që ndihen rehat por duken edhe shumë bukur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.