Standard.al

Banoret tek Unaza e Re hedhin balonat me deshiren dhe urimin: Rama IK!

0

Banoret e zones se Astirit e kane mbyllur vitin duke protestuar kunder projektit korruptiv te Unazes se Madhe, qe shemb shtepite e tyre per te ndare me 3 oligarke 40 milione euro. Protesta e dites se fundit te vitit ishte e vecante, sepse banoret e zones se Astirit leshuan disa balona, te cilat perdoren per te shprehur deshirat. Deshira qe protestuesit e shprehen me ze te larte ishte: Rama IK. Protestuesit shprehen vendosmerine e vazhdimit te qendreses se tyre kunder projektit per te mos lejuar shembjen e shtepive dhe ndertimit te projektit 40 milione euro per 2.2 km rruge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.