Standard.al

Banorët e Devollit sfidojnë të ftohtin, edhe ata vijojnë protestën…

0

Prej 1 ore qytetarët e Devollit kanë dalë në rrugë dhe po protestojnë kundër varfërisë dhe kushteve të këqija ekonomike.

Pavarësisht temperaturave të ulta, qytetarët e Devollit nuk largohen nga rruga dhe po vijojnë protestën e tyre.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.