Standard.al

Rama flet me vete!…mesazhet copy-paste në Facebook-un e tij ( Foto)

0

Por ajo që bën përshtypje ishin komentet të cilat shfaqeshin në rrjetin social të kryeministrit teksa ky i fundit ishte duke folur.

Foto e mposhte tregon se dy komentues reagojnë njëri-pas tjetrit në një hark të shkurtër kohor dhe mesazhi që ata publikojnë është i njëjtë.

Duket si një mesazh i gatshëm i cili u është shpërndarë personave të ndryshëm për ta postuar në Facebook-un e kryeministrit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.