Standard.al

Video/ Vendosmëria e ‘Jelekverdhëve’, pamje dramatike…

0

Franca po përballet me protestat më të dhunshme dhe më masivet që nga viti 1968 kur protestuan studentët.

Sot në mediat ndërkombëtare dhe në rrjetet sociale kanë qërkulluar pamje dramatike ku ‘jelekverdhët’ i vënë flakën gjithçkaje që u del përpara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.