Standard.al

Thirrja e Kabës: STUDENTE PROTESTONI DHE PER DANIELIN QE IU THYEN GISHTAT  NDRYSHE MUND TE KENI TE NJEJTIN FAT!

0

STUDENTE PROTESTONI EDHE PER DANIELIN QE IU THYEN GISHTAT
NDRYSHE MUND TE KENI TE NJEJTIN FAT!
Te dashur studente! Une qe po ju shkruaj jam nje student i dhjetorit ‘90.
Ai ku do protestoni sot, Kryeministri, ende nuk ju ka kerkuar ndjese, por nxjerr “studenten” ministre me noten 5.9 t’ju genjeje.
Me burrin e saj pedagog te lendes, mori 5.9 dhe ju thote juve ngelesa.
Mediat e tij ju pergojojne. Kane filluar t’ju bejne biografine! Ato media qe finacohen nga parate e buxhetit qe paguajne prinderit tuaj dhe per ju nuk ka arsim publik falas se do mbahet keto media ne kembe qe po i perdorin si kamzhik ideologjik kunder jush.
Mos u terhiqni. Lereni “marmalaten” por merruni me gatuesin.
Mos harronii! Keni nje student ne burg per proteste. Ai eshte shoku juaj, mbrojeni. I thyen gishtat pa asnje fakt, Daniel Dobra quhet! Mos e harroni ate! Ne subkoshiencen tuaj edhe guximii dhe qendrimii i tij ne gjyq ju ka inspiruat. Protestoni sot edhe per te!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.