Standard.al

Sot të gjithë duhet të jemi studentë, protestë kundër Qeverisë së të Keqes

0

Luan Rama, Zevendeskryetar i LSI ka reaguar ne rrjetin social facebook mbi protesten masive qe po zhvillohet nga studentet e universiteteve publike per plotesimin e kerkesave qe shqetsojne studentet dhe te gjithe Shqiptaret.

Studentët janë në protestë, përballë tyre Qeveria e të Keqes; indiferente, mospërfillëse, fyese, poshtëruese!
Edhe banorët e Unazës së Re janë në protestë, përballë tyre Qeveria e të Keqes; përçmuese, përçarëse, provokuese, diskriminueseshkruna Luana Rama.

JA POSTIMI I TIJ I PLOTE:

Indiferenca është faj!

Studentët janë në protestë, përballë tyre Qeveria e të Keqes; indiferente, mospërfillëse, fyese, poshtëruese!
Edhe banorët e Unazës së Re janë në protestë, përballë tyre Qeveria e të Keqes; përçmuese, përçarëse, provokuese, diskriminuese!
Edhe në Shkozë, edhe në Breg të Lumit të gjithë janë në protestë! Përballë tyre Qeveria e të Keqes!
Edhe në Shkodër, edhe në Elbasan, edhe në Korçë, edhe në Vlorë, edhe në Gjirokastër, studentët janë të gjithë në protestë!
Protestë kundër Qeverisë së të Keqes!
Protestë kundër përçmimit e talljes, protestë kundër ngelësve dhe fallsifikatorëve në qeveri, protestë kundër vjedhjes e korrupsionit, protestë kundër diskriminimit dhe arrogancës, protestë kundër Qeverisë së të Keqes!
Sot të gjithë duhet të jemi studentë!
Indiferenca është faj!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.