Standard.al

VIDEO/ Ulni tarifat, rritni buxhetin, studentët bojkotojnë mësimin

0

Studentët e Universiteteve Publike pritet të protestojnë edhe sot para Ministrisë së Arsimit dhe Sportit kundër vendosjes së tarifave për provimet e mbartura.

Studentët kanë bojkotuar mësimin, ndërsa marshimi nis në orën 09:30 për t’u grumbulluar më pas në orën 10:00 para Ministrisë së Arsimit në kryeqytet.

Ne bojkot sot jane: Studentet e Juridikut, ekonomikut, fakulteti i shkencave te natyres, UBT, Fakulteti i Shkencave te Natyres dhe UBT

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.