Standard.al

E padëgjuar në protesta!!! Ja çfarë bënë studentët…

0

Studentët në përfundim të protestës bënë edhe dicka tjetër që nuk e kemi parë nëpër protesta. Ata pastruan rrugën nga mbeturinat.

Ç’studentë të kulturuar! Bravo!

Mijëra studentët që protestuan masivisht pranë Ministrisë së Arsimit, kanë hedhur pankarta dhe letra të shumta nëpër rrugë. Por me pas e pastruan krejtësisht vetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.