Standard.al

Nxënësit rrezikohen nga kabina elektrike. Çfarë po ndodh?

0

Rreth 80 fëmijë, nxënës të fshatit Homezh të njësisë Administrative Shupenzë të Bashkisë Bulqizë, përballen çdo ditë me rrezikun e një kabine elektrike që ndodhet në oborrin e shkollës 9-vjeçare “Ramiz Manjani”.

E ndërtuar prej vitesh, kabina është totalisht e amortizuar dhe nuk plotëson asnjë kusht sigurie, shprehen nxënësit.

Edhe mësuesja e shkollës shpreh të njëjtin shqetësim. Ajo thotë se ka pasur raste, ku për shkak të motit telat janë këputur dhe rënë në oborrin e shkollës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.