Standard.al

Manastirliu i vodhi punimin, reagon Afrikani. Ja çfar thotë ai……

0

Dje janë publikuar fakte që punimi i doktoraturës së ministres së Shëndetësisë ishte plagjatur dhe i ishte marrë një persona nga afrika.

Gazetari Edi Oga ka publikuar një bisedë me personin në fjalë dhe ajo që ai thotë është epike.

Nuk dihet nëse është e vërtetë si bisedë apo thjesht një montazh, po një gjë e keni të sigurtë do qeshni me lot.

Edi: Përshëndetje Fannie! Fannie: Përshëndetje Edi! Edi: E di që një grua nga Shqipëria të ka vjedhur punimin e diplomës?

Fannie: PO, e di tashmë, dhe po qesh me të madhe Edi: Pse? Fannie: Sepse edhe unë ia kam vjedhur një gruaja nga Bullgaria

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.