Standard.al

Zbulohet se si përdhunoi prifti katolik adoleshentin..

0

Një 49-vjeçar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka rrëfyer pas shumë vitesh se si ishte përdhunuar nga një prift katolik, kur ishte adoleshent.

Avokati i tij, Steve Boyd, ka thënë se klienti i tij është përdhunuar nga një prift i Dioqezës së Buffalos.

Më tej Boyd ka treguar se klienti të tij i ishte vënë një pistoletë në kokë nga prifti dhe më pas, ai kishte abuzuar me të.

Në kërkesën e dorëzuar gjykatës avokati kërkon dëmshpërblimi për traumën, që ka kaluar klienti i tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.