Standard.al

Telefonat janë shtatë herë më të ndotur se një ulëse tualeti

0

Teknologjia na surprizon herë pas here me risitë e saj. Por kjo është kthyer edhe një një situatë shqetësuese. Një studim i fundit ka konfirmuar se telefonat janë shumë të ndotur.

Telefonat  janë bërë pjesë e pandashme e çdo njeriu ditët e sotme.

Por ata të cilët janë të varur nga ajo dhe nuk mund ta lënë për asnjë çast telefonin e tyre, mund të tronditen kur të kuptojnë se çfarë mbajnë afër gjatë tërë kohësh.

 

Një telefoni celular mesatarisht është pothuajse shtatë herë më i ndodhur se një ulëse e tualetit, ka shpjeguar një studim.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.