Standard.al

Shqiptari mashtron edhe mashtruesin e akulloreve në Turqi

0

Të shpeshta janë videot që shohim nga Turqia kur dikush blen akullore dhe nuk mund ta kap atë pasi shitësi manovron bukur me to. Një rast i tillë i ka ndodhur edhe Miran Ramadanit, krijuesit të famshëm të videove qesharake.

Por, këtë herë, si duket, ai ka arritur ta mashtrojë shitësin. Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.