Standard.al
Daily Archives

21 November, 2018

Ata i urrejnë!

Nga Shaban Sulçe Ata i urrejnë! Ata i urrejnë të ardhurit në këtë qytet. I quajnë shpellarë dhe mundin e gjithë jetës ja u…