Standard.al

‘Unaza e Re’ Kryemadhi: Projekti është mashtrim, Rama po grabit shqiptarët

0

Kryetaraje LSI-se Monika Kryemadhi eshte gjendur prane banoreve te Astirit per ti mbeshtetur per protestate tyre qe po i zhvillojne prej 16 diteve per mos shembjen ee banesave te ketyre banoreve.

Gjate ketij takimi krymeadhi ka sqarur per banoret dhe mediat projketin e Unazers se Re se si pop zgjerohet me 20 metra me teper nga sec pretendohet ne projektin real.

Ky projekt eshte shum i mire thote Kryemadhi por ky projekt eshte mashtrim.Ky projekt ka qen edhe ne kohen kur une isgha deputete por jo duke zen hapsirene rruges sic po ben Kryemistri rama tani, duke ju garbitur shtepiat shqiptareve. Ne kete zone ka 100 familje qe liqeni i Fierzes u ka permbytur shtepiat, dhe tani po e ben me ndertimin e Unazes se Re ky eshte mashtrim thekson Kryemadhi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.