Standard.al

Ironizon Manjani: Parlamenti shqiptar me deputetë gomerë dhe qeveri të korruptuar

0

Ish ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka reaguar permes nje stastusi ne rrjetin social facebook dike quajtur deputete e parlamentit si ‘gomere’ dhe qeveri e korrupruar si asnjehere.Le të më shajnë e të më hedhin në gjyq shoqatat e gomerëve dhe e të korruptuarve për këtë konstatim shkruan Manjani.

Ja postimi tij i plote:

Le të më shajnë e të më hedhin në gjyq shoqatat e gomerëve dhe e të korruptuarve për këtë konstatim:

Në parlament ka deputetë që janë gomerë dhe në qeveri ka të korruptuar si asnjëherë tjetër më parë!

Me kënaqësi do ti kërkoja ndjesë gomerëve të vërtetë, por jo deputetëve aq më pak përbindëshve të korrupsionit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.