Standard.al

Ky është standardi i grabitjes rilindëse…

0

Dritan KABA
Bypass i Vlorës 29 km-35.5 milion euro.
Tender ndërkombëtar, i mbikëqyrur nga Organizmat e BE.
I financuar nga BEI dhe BERZH. Rruge e re superstrade, me ura nënkalime, mbi kalime.
40 firma pjesëmarrëse në tender.
Bypass i Fierit 22 km-60 milion euro.
Tender ndërkombëtar, i mbikëqyrur nga organizmat e BE. Financuar nga BEI dhe BERZH. Rrugë autostradë me mbikalim më të madh se i Tiranës, tre ura nga 90 metra secila, me 4 unaza dhe kryqëzime.
Mbi 30 firma pjesëmarrëse në tender.
Unaza në Tiranë 2.2 km-40 milion euro.
Zgjerim rruge dhe një mbi kalim.
Tender i qeverisë së Rilindjes! Financuar nga taksat e shqiptarëve. 2 firma pjesëmarrëse në tender. Njëra pa ofertë, në të tre lotet dhe ajo që ngel fituese.
Ndarë në tre segmente që shifra e investimit të mos kapi vlerën e tenderit të hapur ndërkombëtar.
Dhe për shqiptarët e thjeshtë nuk ka dëmshpërblim.
Ky është standardi i grabitjes rilindëse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.