Standard.al

Debat mes banorëve të Astirit: Je i shitur, ik në shtëpi. Ik, ik, ik!

0

 

Ka pasur agravim dhe tensionim të situatës në zonën e Astirit, teksa një prej qytetarëve është akuzuar si i shitur nga ana e banorëve të tjerë.

Pjesë nga debati: 

Banori: Unë them që këtu duhet të vijë një përfaqësi nga ana e shtetit

Banorët e tjerë: Nuk ka shtet, xhaxh! Kemi 15 ditë në rrugë dhe nuk na ka ardhur asnjë njeri nga ana e shtetit. Këtu vendosim ne

Banori: Nuk mund të shkojmë të gjithë në takim!

Banorët e tjerë: Je i shitur, ik në shtëpi, ik, sa lekë të kanë dhënë! Ik, ik, ik! Nuk u ngope 50 vjet me Enverin!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.