Standard.al

A janë zënë Nora Istrefi dhe Butrint Imeri? Ky detaj po i çudit të gjithë…

0

Ende nuk dimë me siguri, përse Butrinti ka ndërmarrë këtë vendim, pasi ata dukeshin se kishin një marrëdhënie të mirë mes tyre.

Madje, në muajin gusht performuan së bashku këngën ‘Gabimet’ gjatë një koncerti dhe në internet u bë nami se Nora ‘tradhëtoi’ Gjikon me Butrintin.

Por siç duket marrëdhënia e tyre është krisur pasi Butirnt Imeri nuk e ndjek më Nora Istrefin në Instagram.

Gjithësesi presin reagimet  e dy këngëtarëve për të na treguar më shumë rreth asaj që ka ndodhur.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.