Standard.al

KETA DREJTOJNE BE! Dhe nuk shohin asnje gabim tek Qeveria rilindase!

0

Statusi i fundit i Dritan Kabes ka te beje me drejtuesit e BE

Ja cfare shkruan ai:

 

KETA DREJTOJNE BE!

Dhe nuk shohin asnje gabim tek Qeveria rilindase! Ky nuk sheh dot kepucet e veta, i vesh nje kafe dhe nje te zeze, jo me te shohe reformen ne zhdrejtesi te Sorosit ketu ne Shqiperi! Ndiqeni!

BEJI SHARE!

TWITTER.COM
“Here’s EU boss Juncker who wants an EU army. He holds a press conference with a black and a brown shoe https://t.co/7CsgshkvY1”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.