Standard.al

U dorëhoq si zv.ministër, avokati zbulon: Taulant Muka do bëjë vettingun e Sorosit në arsim

0

Nga avokati Altin Goxhaj

Ky Taulant Muka dha dorëheqjen?! A E DINI ÇFARË FSHIHET PAS DORËHEQJES SË KËTIJ TAOS SË VETTINGUT TË ARSIMIT?
E dini pse? Se duhet t’a bëjë Vettingun e Sorosit në Arsim jashtë Ministrisë që të mos akuzohet Qeveria që po i fut në kllapa njësoj si Vettingu Sorosian i Drejtësisë që përdoren për kontroll qeveritar struktura jashtë Qeverisë!!!
Sps ai është pjesë e skenarit të një partie “anti-establishment” liberale që po krijo Soros në Shqipëri!
Ato plagjiaturat që zbuloi ky ishin thjesht gjobat e përgatitura nga një projekt i Soros në Kosovë ku hante bukë para se sillnin këtu këtë Taon e Arsimit!!!
Ja ky ishte Projekti i Soros së Taos së Vettingut Sorosian në Arsim që përgatiti skemat e shantazhit ku dolën veç 2 emra dhe të tjerëve nuk u tregohej emri që ti përdornin për shantazh:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.