Standard.al

“Nuk ka(në) shans për ikjen nga Presidenca, jetojmë në kohë të vështira për demokracinë”

0

Ne emisionin “Open”, Presidenti Meta u pyet nese i druhje ndonje mundesie per te shkarkuar nga posti.

“Gjëja më e parëndësishme për mua, nuk jam në këtë detyrë se kam vdekur të bëhem president e ti them aman më bëni President e më sillni cfarë të doni të firmos. Kam qenë kryetar Kuvendit në një moment kritik kur votohej reforma dhe në atë kohë bëra të ditur se nëse reforma nuk do bëhej me konsensus do të ikja nga detyra e kryetarit. Unë jam i bindjeve të mia. Në këtë situatë që është vendi nuk ka asnjë shans të lë Presidencën. Është një institucion mjaft i rëndësishëm për stabilitetin e vendit për të mbrojtur demokracinë që sot vuan . Përgjegjës për këtë gjendje janë të gjithë ata që mendojnë se shkelja e Kushtuitës nuk është një gjë e madhe”, tha Presidenti Meta

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.