Standard.al

“Përdorimi” i të rinjve në politikë…

0

Deputetja e LSI-së, njëherësh edhe kryetare e LRI-së, Floida Kërpaçi e ftuar në emisionin KafeIN, komentoi statistikat e fundit të publikuara për dëshirën e largimit të të rinjve ishin në qëndër të bisedës.

Deputetja foli edhe për buxhetin e ulët për rininë. Një nga temat e tjera të diskutuara, ishte dhe “përdorimi” i të rinjve në politikë.

Sigurisht këmbimi i angazhimit me një vend pune është një fenomen i njohur e i parë në Shqipëri. Nga ana tjetër, Floida Kërpaçi theksoi edhe uljen e moshës së përfshirjes në politikë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.