Standard.al

Këngëtari shqiptar është milioner, por kosin dhe djathin i përgatit vetë në shtëpi

0

Këngëtar Sabri Fejzullahu wshtw padiskutim njw nga kwngwtarwt mw tw mirw muzikës shqiptare ndwr vite me njw karrierw tw lakmueshme tw mbushur me kwngww qw kanw pbwrw historinw e muzikës tonw.

Ai wshtw gjithashtu shumw i dashur pwr publikun dhe shumw i kërkuar nw treg, gjw qw i ka mundësuar edhe tw fitojw shumw para.

Por i ftuar nw emisionin “Prive”, Këngëtari legjendar ka rrëfyer disa detaje nga jeta e tij. Sabri zbuloi edhe pasionin e madh për kafshët. Ai u shpreh se në shtëpinë e tij, kujdeset për katër dhi si dhe për 150 pula.

Ai u shpreh: “Unë jam njeri që mbaj dhi të kuqe, atje në Bardhosh ku jetoj. Si dhe 100 deri në 150 pula të shtëpisë”.

Këngëtari ka treguar për “Prive” se kosin dhe djathin i bën vetë në shtëpi. Duke demonstruar edhe si i përgatit produket e bulmetit.

Sabriu tregoi: “Kosin dhe djathin me qumeshtin e dhisë asnjëherë nuk i blej, por gjithmonë i përgatis vet. Kosin e zë, djathin e zë, mbaroj, mar tharmin e djathit, e përziej me një lugë, e mbuloj me diçka të nxehtë, e lë 24 orë dhe pastaj bëhet djathi. Edhe kosin në të njëjtën mënyrë. Jam shumë merakli për gjërat bio”.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.