Standard.al

Edi Rama kunder SHBA per krimin e organizuar,po pse??? Kë shkeli Xhafa ne kallo që e beri kryeministrin…

0

Edi Rama kunder SHBA per krimin e organizuar,po pse???

Edi Rama nuk eshte i shqetesuar asfare ne se krimi i organizuar luftohet apo jo.
Bile shqetesohet kur jepen shenja se mund te luftohet.
Bile eshte kriter negativ ne se ai luftohet.
Ambasada amerikane deklaron sot:
“Përgjatë muajve të fundit, jemi inkurajuar nga përparimi që kemi parë në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në Shqipëri”.
Po pse amerikanet jane te kenaqur dhe Edi Rama jo, bile largon edhe Xhafen???
Po pse e largoi??
Kete shpjegim te qarte e shterues presin shqiptaret dhe jo imbecilet e qeverise dhe ata mediatike, qe meken gazit gjithe dynjane me petullat me uje qe shkruajnr jo u dekretua jo s’u dekretua Lleshi.
Imbecilet lloj e lloj ashtu sic jane,te komisionuar bollshem qe te gjithe,sado qe te sperdridhen duhet t’u thone shqiptareve se ke shkeli Xhafa ne kallo qe e beri kryeministrin ta beje theror.
Sa per Lleshin po keta imbecile le te vazhdojne ti bejne avokatine e plehrave dhe te kafes se policeve,pra te shesin hiç-in per diç dhe mbase ja bejne me qejf ngaqe ngjajne shume me njeri tjetrin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.