Standard.al

Nëse politika do të ishte shah, kryeministër i përjetshëm do kishim Tos….

0

Mbreme presidenti Merta ktheu dekretimin e Sandër Lleshit. Ky veprim u shoqerua me nje mesazh qe kryeministri u dergoi te besuarve te tij. ‘Ne jemi shumice, politika eshte nje loje shahu” perdori arrogancen e tij kryeministri” Dhe ne kuader te humorit ne i themi se politika eshte shum me teper se nje loje shahu, jetet e nje populli jane ne dore te politikes, prandaj nese politika do te ishte loje shahu kryeminister te perjetshem do te kishim Tos Muçën

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.