Standard.al

Zgjidh një FOTO që ju frikëson dhe zbuloni të fshehtën e madhe në jetën tuaj

0

Ky test është krijuar nga Joseph Campbell, një shkrimtar dhe studiues amerikan sipas të cilit figura që ju tremb më shumë, tregon të fshehtën rreth jush.

1.Nëse ju frikëson shpella e akullit do të thotë se keni frikë nga vetmia, zhgënjimi ose mërzitja. Momentalisht po kërkoni ngrohtësi emocionale dhe dashuri të cilën po e kërkoni në shpellën e akullit. E njihni mirë veten prandaj çdo gjë do t’ju shkojë mirë në jetë.

2.Nëse ju frikëson tuneli i errët do të thotë se duhet të nisësh një kapitull të ri në jetën tënde. Për të gjetur dritën në fund të tunelit ju duhet vetëbesim. Ndërsa uji i turbullt simbolizon mendjen tënde jo të kthjellët.

3.Nëse zgjodhët tunelin ku duket një dritë në fund, tregon se jeni të mërzitur. Jeni duke pritur për dikë që t’ju shpëtojë dhe ta ndryshojë rutinën tuaj. E keni të nevojshëm një udhëtim dhe të mësoni gjëra të reja.

4.Nëse ju frikëson strofulla do të thotë se brenda vetes mendoni se nuk e keni gjetur ende kuptimin e jetës. Përgjithësisht jeni në rregull me familjen, punën, por ndjeni se ende nuk e dini çfarë doni nga jeta dhe çfarë doni të realizoni konkretisht.

5.Nëse zgjodhët ndërtesën e braktisur tregon se je njeri i fortë, i zgjuar, analitik, keni moral të lartë. Por ajo çfarë po kërkoni është kënaqësia emocionale.

6.Nëse ju frikëson shtëpia e vjetër do të thotë se jeni një person bujar, i ndershëm, jepni gjithçka për njerëzit e afërt. Frika juaj më e madhe është të mos jeni të aftë t’i ndihmoni njerëzit. Dëshironi të keni pasuri pasi në këtë mënyrë do keni sigurinë për të plotësuar kërkesat e njerëzve të dashur.

7.Nëse ju frikëson shkalla tregon se i trembeni vdekjes dhe doni vetëm që të keni shëndet. Duhet të tregoni kujdes për veten dhe të ndryshoni stilin e jetës. Ju pëlqejnë udhëtimet prandaj udhëtoni shpesh.

8.Nëse ju frikëson dera blu e hapur dhe brenda ka errësirë do të thotë se doni të lini gjithçka pas në të kaluarën. Ju mungon rehatia. Doni të arrini objektivat që keni në jetë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.