Standard.al

PYETJE: A CËNOHET SIGURIA KOMBËTARE PREJ KONÇENSIONEVE?

0

 

Me ane te nje pyetje qe ka dhe pergjigjen brenda gazetari i njohur investigativ Armir Shkurti me te drejte ben pyetjen e cila ka nje pergigje te frikshme brenda

Ja statusi i gazetarit:

PYETJE: A CËNOHET SIGURIA KOMBËTARE PREJ KONÇENSIONEVE?
Janë pak duar. Ta zemë se nesër Kina blen paketat kontrolluese të këtyre pak kompanive që kanë me konçension gjithë vendin. A e merr – ta zemë Kina a Rusia a kushdo – kontrollin e Shqipërisë?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.