Standard.al

Protestë para Ambasadës Shqiptare në Athinë nga Agimi i Artë

0

Përpara Ambasadës Shqiptare në Athinë u organizua sotne ne mbremje një protestë për vdekjen e Kostandinos Kaçifës, i cili u përlesh  me policinë në Bularat të Gjirokastrës.

Në protestë kanë qenë edhe përfaqësues të Partisë Agimi i Artë, si dhe eksponentë të organizatave që përfaqëson minoritetin grek.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.