Standard.al

Duke pritur Godonë ose … ish-ministrin që ka 7 orë i mbyllur në zyrë

0
Në një reagim pasditen e sotme, Fatmir Xhafaj në Twitter shkroi se nuk është ndikuar nga askush për dorëheqjen e tij. “ I siguroj të gjithë se dorëheqja ime është tërësisht me vullnetin tim të lirë dhe e bazuar në principe dhe vlera njerëzore e institucionale. Ajo është tërësisht respekt për veten, e për këto standarde të shenjta për mua”, shkroi ai.

Por ndërkohë mësohet se Xhafaj ka hyrë në zyrën e tij që prej orës 11:57 minuta të mesditës dhe që prej atëherë nuk ka dalë nga zyra, nga ku ka bërë edhe postimin e fundit në Twitter. Jashtë goditën një numër i madh gazetarësh qëndrojnë prej orë të tëra për të marrë një deklaratë nga ministri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.