Standard.al

Presidenti viziton shkollën profesionale në Austri: Model për t’u ndjekur në Shqipëri

0

Presidenti Ilir Meta ka vizituar nje shkolle profesionale ne Austri ne kuader te vizites qe po zhvillon atje.

“Mbresëlënëse vizita në shkollën profesionale “Apollogasse”. Model i suksesit në edukimin profesional që i përgjigjet me cilësi tregut të punës. Model për t’u ndjekur dhe përhapur në Shqipëri”- theksoi Presidenti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.