Standard.al

Plas ‘grushti’ në Rinas. Gruaja dhe dashnorja përplasen…

0

Një situatë e sikletshme ka ndodhur ditën e djeshme mes dy femrave në aeroportin e Rinasit. Ato po prisnin të dyja të njëjtin mashkull, por siç rezulton nga biseda dhe dëshmitë nga të pranishmit në vendngjarje, njëra prej tyre ka qenë gruaje e tjetra dashnorja e udhëtarit që kthehej nga jashtë shtetit.

Gratë kanë kuptuar se çfarë po ndodhte dhe kanë nisur të konfliktohen mes njëra-tjetrës, duke mos u tërhequr asnjëra prej të dyjave nga pritja e gjatë.

Bashkëshortja e “fatlumit” në këtë mes, në debat e sipër, teksa e shtyn vajzën e re në moshë, dëgjohet të thotë se ka një djalë me atë burrë dhe se askush nuk do t’i prishë familjen.

Nga ana tjetër, e reja e ofendon duke e quajtur fshatare.

Ajo dëgjohet të thotë:

Po ti je katunare, Jo prona e shtëpi të kesh, po ti je fshatare. Kush po ta prish familjen ty? Ti bën vetëm magjira. Je magjistare. S’ke turp. Shiko si je bërë, si e çmendur”.

Se çfarë ndodhi më pas mes dy femrave dhe burrit të përbashkët nuk e dimë, ama ky udhëtar duket që i ka punët pisk sapo të shkelë në Shqipëri.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.