Standard.al

Rama harron atletet, Çani ja ‘kujton’

0

Ndërsa kryeministri në të gjitha eventet zyrtare brenda dhe jashtë vendit vishet me kostum serioz, por me atlete në emisionin e Arjan Çanit, ka vendosur sonte të veshë këpucë shumë serioze. Çfarë ka dashur të tregojë Rama? Që në emisione te tilla argetuese si “Zone e Lire” vishet serioz e ne evente ne Bruksel e takime me drejtues te larte te vendeve te BE-se vesh atlete..

Vëmë re se Çani vetë ka veshur atlete

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.