Standard.al

“Çështja e ‘Toyota Yaris’, të përfshirë edhe dy deputetë të PS”

0

Në emisionin “Java” në RTSH kanë dalë disa detaje të reja në lidhje me çështjen e “Toyota Yaris”, ku sipas analistëve Lorenc Vangjeli dhe Preç Zogaj, gjatë hetimeve janë përfshirë dhe dy deputetë socialistë. Po ashtu analistët thanë se  do ketë dhe një histori përgjimesh.

“Pritet që të ketë një kthesë për hetimin e Toyota Yaris, ka një zhvillim të ri që nuk është bërë i njohur për publikun.E reja është që dy deputetë të tjerë socialistë, janë përfshirë në këtë çështje, njëri prej tyre është jurist. “Java” paralajmëron se dhe në këtë histori do të këtë histori përgjimesh. Këta deputetë në këtë çështje janë shumë të dobishëm për Prokurorinë, pasi janë persona që kanë dijeni për çështjen” u shpreh analisti Lorenc Vangjeli.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.