Standard.al

Përgatitet raporti i gazetarit që vdiq në konsullatën e Stambollit

0

Sipas medieve ndërkombëtare si CNN, raportojnë se Arabia Saudite po përgatisin një raport ku pranon se se gazetari Saudit Jamal Khashoggi ka humbur jetën teksa merrej në pyetje në konsullatën saudite të Stambollit. Sipas raportit, marrja në pyetje ka shkuar keq dhe synonte rrëmbimin e tij nga Turqia.

Raporti ka të ngjarë të konkludojë se operacioni është kryer pa lejen e autoriteteve te Arabisë Saudite dhe se ata që janë përfshirë do të mbahen përgjegjës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.