Standard.al

Lolita për Mero Bazen: Kush bën moral, ky që e ka bërë gazetën më të pavlerë se letra higjenike! 

1

Se fundmi permes nje shkrimi ne median e tij, botuesi dhe gazetari Mero Baze ka folur mbi nismen e fundit te kryeministrit per paketen antishpifje e nderkohe ka folur per shtuypin serioz dhe kundershtine ndaj lajmeve te rreme.

Por nje reagim i forte ka ardhur ndaj gazetarit Baze nga faqa goditese ne “facecbook”, “Lolita”. Kjo e fundit ka ironizuar deklaratat e Bazes me statusin si me poshte:

“O Zot kush bën moral dhe kush flet për shtypin serioz. Ky që e ka bërë gazetën më të pavlerë se letra higjenike!”

Postimin e saj, “Lolita” e shoqeroi me dy foto, nje nga shkrimi i gazetarit Baze dhe nje nga shkrimet e meparshme te gazetes “Tema”, ne kohen kur kjo gazete ishte kunder kryeministrit aktual Rama.

FOTOT E POSTIMIT

 

1 Comment
  1. ari says

    bythlepires po me i madhi madje ,ja kalon dhe dabullve te dita.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.