Standard.al

Angela Martini këshilla për vajzat e reja

0

Gjatë bisedës me Klea Hutën për “Vip Club” emisionin më të ri në Top Channel, Angela Martini ka treguar kafenë e saj të preferuar, shtëpinë e saj të ëndrrave dhe për çelësin e suksesit të martesës dhe karrierës, por edhe shumë e shumë të pathëna dhe të papara më parë.

Gjatë bisedës, ajo ka treguar se ka dashur që e vogël të bëhej modele, por në moshën 21-vjeçare vendosi të ndjekë këtë ëndërr.

E kur Klea Huta i ka kërkuar modeles Angela Martini për këshillat që duhet t’u japë vajzave të reja, ajo përgjigjet: “Të jenë vetvetja. Të kenë besim tek vetja e të mos dëgjojnë çfarë thonë të tjerët”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.