Standard.al

“EDI TË MBYLLET NË BURG APO ÇMENDINË”?

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka hapur nje sonadazh ne faqen e tij facebook, ku ju eshte drejtuar ndjekseve per te votuar per kryeministrin Rama, Edi te mbyllet ne burg apo ne çmendime?

Postimi i plotë:

SONDAZHI I DITËS:
Jepni mendimin tuaj, EDI TË MBYLLET NË BURG APO ÇMENDINË?

Pas çmëndurisë së fundit ku Edi ka përgatit Paketën AntiShpifje njësoj si Neni 55 i Diktaturës Komuniste kundër Agjitacionit dhe Propagandës kundër Pushtetit, njerëzit janë në dilemë nëse Edi duhet mbyllur në Burg apo në Çmendinë!

(Klikoni në foton përkatëse)

EDI TË MBYLLET NË BURG
EDI TË MBYLLET NË ÇMENDIN

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.