Standard.al

Ngjarje e rëndë në Mat, dyshohet një i vdekur e dy të plagosur

0

Ngjarje e rendë në Mat. Pas një përplasje me armë zjarri dyshoehte se ka një viktime dhe 2 të plagosur

Ngjarja në fshatin Shëlli në Mat

Ende të paqarta rethanat

 

Vijon…..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.