Standard.al

Shembet ura dhe merr me vete vinçin

0

Një urë pranë Vashi, në Mumbai, Indi, është shembur teksa çmontohej, por fatmirësisht asnjë nuk është përfshirë në aksident përveç shoferit të vinçit, që ka pësuar plagë të lehta.

Vinçi ishte duke punuar për çmontimin e pjesëve të një ure teksa ura shembet duke marrë me vete edhe vinçin.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.